Fealing good!

Vorige week vroeg iemand me voorzichting of ik ‘fealing’ misschien verkeerd had geschreven. Vroeger was ik daar waarschijnlijk boos om geworden (alleen vanbinnen, zoals het een opkropper betaamt); hoe durft iemand te suggereren dat ik ‘dom’ ben…. Nu weet ik dat wat ik ‘invul’ voor de ander, niets meer is dan één van mijn eigen overtuigingen die ik zelf mag loslaten. (Daarover een andere keer meer.)

Anyway, geen verkeerde spelling, maar een bewuste keuze. Het is namelijk een samenvoeging van healing en feeling en dat dekt helemaal de lading van wat ik doe. Ik hou ervan als er een diepere betekenis achter mijn bedrijfsnaam zit. Deze vondst vind ik extra mooi, omdat mijn lief hem bedacht heeft, ook al heeft hij soms moeite met alle veranderingen die ik in ons leven teweegbreng.

In het woordenboek staat dat Feeling een leenwoord uit het Engels is. Het is in de betekenis van ‘intuïtie’ voor het eerst aangetroffen in 1946 en betekent: het vermogen om iets goed aan te voelen, om zich zonder redeneren te gedragen op de manier die het best bij de situatie past. Vertaald uit het Engels, betekent het natuurlijk gewoon ‘gevoel’. Mensen die mij kennen, weten dat aanvoelen mijn tweede natuur is en dat mijn gevoel een grote rol speelt bij alle keuzes die ik maak. Mogen werken met gevoelens is voor een cadeautje!

Healing (helen) is een begrip uit de alternatieve geneeskunst. Het staat voor ‘heel worden’, het opnieuw een totaal mens worden, in evenwicht met jezelf, je sociale omgeving en de kosmos. Nu ik zelf op heel veel vlakken geheeld ben en ik weet hoeveel tijd, pijn en moeite het mij heeft gekost, ben ik er zo gelukkig mee om anderen hiermee te kunnen helpen

De naam Fealing kreeg ik al vóór ik wist wat ik precies wilde gaan doen. Hoe mooi is het dan dat ik je met Body Mind Release kan helpen met het loslaten van beperkende gevoelens (en overtuigingen) en dat jij weer heel wordt. Toevallig? Nee, precies wat ik diep vanbinnen wilde! Ik hou ervan hoe het universum werkt.

Heb jij ook ervaring met zulke ‘toevalligheden’? Of herken je de angst voor wat anderen van je vinden? Ik vind het leuk om je reactie te lezen!

Geplaatst in Gevoelens, Healing, Loslaten, Overtuigingen, Persoonlijk en getagd met , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.